Avokádós pirítós tojással, spenóttal és paradicsommal

| |

Ez a toast kizárólag olyan hozzávalókat tartalmaz, amelyek egészségesek. Kiváló választás reggelinek, ebédnek és vacsorának is.

Tápláló és nagyon gyorsan elkészíthető ez az étel, mely annyira finom, hogy akár a hét minden napján szívesen fogyasztaná az ember.

Print

Avokádós pirítós tojással, spenóttal és paradicsommal recept

Kategória Előétel
Konyha Amerikai ételek
Előkészítés 5 days days
Sütési/Főzési Idő 5 days days
Teljes elkészítési idő 10 days days
Adag 1

Hozzávalók

½ kiskanál mogyoróhagyma | aprított1 bögre spenótlevél2 darab tojásfehérje1 szelet kenyér | toast½ darab avokádó | kimagozva és meghámozva2 darab paradicsom | felszeletelve | ízlés szerintbors | ízlés szerint

Lépések

Fújjunk le egy kisebb serpenyőt tapadást gátló sütősprayjel. Rakjuk bele a mogyoróhagymát és a spenótot, és süssük közepes hőmérsékleten addig, amíg a spenót össze nem esik. Szedjük ki egy kisebb tálba, és tegyük félre.
Fújjuk le a serpenyőt újra. Öntsük bele a felvert tojást vagy tojásfehérjét, és fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint. Süssük közepes hőmérsékleten addig, amíg enyhén el nem vegyül az egész, azaz nagyjából 2 percig.
Pépesítsük az avokádót egy villa segítségével, és egyenletesen oszlassuk el a tószton. Ezt pakoljuk meg a spenóttal, a tojással és a paradicsomszeletekkel. Fűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal. Tálaljuk azonnal.

Megjegyzések

Read More

Előző

A Hyundai bemutatta az elektromos 600 lóerős Ioniq 5 N-t

Kiskutya nagy boldogság | Nyugdíjas éveinkben is társ lehet egy kutya

Következő